søndag 15. november 2009

Julebord!

Ja, da var årets julebord over. Årets første julemåltid er inntatt, og jeg begynner å kjenne at julen nærmer seg. Var kun en liten skuffelse i går, og det var at vi fikk pils istedet for juleøl... =( Men ellers var alt topp!

Kvelden begynte hjemme hos Sebastian, med vorsing, slutten av fotballkampen, musikk og god drikke. Deretter gikk turen ned til Onkel Donald, med nydelig julemat, og deretter et større alkoholinntak. Bongene ble brukt i fleng, og de fleste måtte vel etterhvert grave dypt i lommene for å få inn mer drikke. Og kveldens hit - Strawberry Daiquiri! Jeg måtte til og med ta et par turen i baren for gutta, i og med at dette ikke akkurat er den kuleste drinken å kjøpe, hvis du vil ha litt manndom igjen:P Godt vi hadde VIP bord oppe, så ingen trengte å se dere:P

Synd kamera mitt hang seg opp, hadde fått en del bra bilder tidlig på kvelden, men ble noen bra bilder utover kvelden også. Her er et lite utvalg:


Kjolevalget ble til slutt et annet, enn det som var planlagt. Hadde egentlig tatt bilde til å legge ut og vise, men det ble jo selvsagt slettet under tilbakestillingen. Den er veldig søt, men den glitrer godt rundt i lokalet. Våknet opp i dag med glitter over hele meg, men noe må man jo ofre! Ser allerede frem til en ny fest med denne herlig gjengen=)

Også over til en fun fact til alle interesserte; er du jente og liker å gå på do med venninner, er Onkel Donald noe for deg. Jeg gikk tilfeldigvis inn på en dobbeldo, ja en dobbeldo! Det var en bås, med to klosetter stående ved siden av hverandre. Her har nok mye blitt delt i de våte timer på byen:P

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar