Og du gjør sånn her:
Kyllinglasagne - 4 pers.:
6 lasagneplater
1 1/2 dl revet ost
Kjøttsaus:
400 g kyllingkjøttdeig
olje til steking
1 løk hakket i biter
1 boks hakkede tomater
1 dl vann
1/2 terning hønsebuljong
salt
pepper
oregano
Ostesaus:
6 dl melk
2 ss siktet hvetemel
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
1/4 ts muskat
Stek kjøttdeigen, og ha i løken. Ha i vann, hakkede tomater og hønsebuljong, la det koke opp i panna, og smak til med krydder. Jeg brukte mye krydder for å få en god smak.
Lag en meljevning med litt av melken og melet. Kok opp resten av melken, og rør inn jevningen. Smak til med krydder.
Legg lasagneplater, kjøttsaus og ostesaus lagvis i en egnet form, og dryss ost på toppen.
Retten stekes på 200 grader midt i ovnen, til den ser feridg ut, ca. 20-30 min, litt avhengig av platene du bruker.
Smaker veldig bra med litt salat og litt baguette ved siden av=)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar